Urządzenia i Akcesoria
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.2 g
Kalorie
2888 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
55.3 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Quick Lamb Dhansak
45 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
One-pot Moussaka
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Keralan Fish Curry
30 min