Urządzenia i Akcesoria
Cumin Lamb and Aubergine Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh mint leaves only15 g
-
olive oil70 g
-
aubergines cut in pieces (2 cm)350 g
-
red onions quartered250 g
-
garlic cloves4
-
lamb shoulder meat, boneless cut in pieces (3-4 cm)700 g
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar20 g
-
Greek yoghurt125 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33.2 g
Kalorie
2888 kJ /
690 kcal
Tłuszcz
55.3 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Seafood Laksa
25 min
Beef With Lemon Grass (Kuruma Iraichchi) And Coconut Roti
1 godz. 40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9 godz. 15 min