Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
TM6 TM5 TM31

Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 850 g celeriac, peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)
  • 125 g water
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • 160 g puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)
  • 80 g unsalted butter, diced, plus 2 Tbsp
  • 2 garlic cloves
  • 30 g fresh parsley leaves
  • 20 g white wine vinegar
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g extra virgin olive oil, plus 2 Tbsp

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2848.8 kJ / 680.9 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
38.8 g
Tłuszcz
57 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Błonnik
4.8 g
Sód
1193.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy