Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti Carbonara
40 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Aïoli
5 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Béarnaise Sauce
20 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2 godz. 15 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min