Urządzenia i Akcesoria
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
celeriac peeled, 250 g cut in pieces (3 cm) and 600 g sliced vertically (2 cm)850 g
-
water125 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
puff pastry, ready-rolled (approx. 1 sheet, see tip)160 g
-
unsalted butter diced, plus 2 Tbsp80 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves30 g
-
white wine vinegar20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
extra virgin olive oil plus 2 Tbsp50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.4 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
2848.8 kJ /
680.9 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
21 g
Węglowodany
38.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fattoush with grilled haloumi
5 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Béarnaise Sauce
20 min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 godz.
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Espresso Martini
5 min
Pea and Mint Risotto
40 min