Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Shots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions
Składniki
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
67 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4 godz. 25 min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11 godz. 10 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Blueberry Cheesecake, Yoghurt Sorbet
4 godz. 30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Horseradish and Chickpea Dip
10 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Curried Coleslaw
10 min