Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Shots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions
Składniki
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
67 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Chocolate Orange Mousse
2 godz. 20 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Rhubarb Infused Aperol Spritz
1 godz. 30 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Bordelaise Sauce
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Prawn Cocktail
15 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min