Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Shots
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
30 portions
Składniki
-
onions quartered70 g
-
olive oil1 Tbsp
-
garlic cloves3
-
sugar1 Tbsp
-
red pepper pesto2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
roasted red peppers, preserved300 g
-
liquid vegetable stock200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.3 g
Kalorie
67 kJ /
16 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watercress Soup
25 min
Pea and Mint Soup
20 min
Fire and Ice Coleslaw
4 godz. 15 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Béarnaise Sauce
20 min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min