Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream

Couscous with Apricots, Hazelnuts, Feta and Mixed Vegetables; Stracciatella Cream

4.7 3 oceny
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

Couscous and Mixed Vegetables
  • hazelnuts
    150 g
  • dried apricots
    150 g
  • onions quartered
    300 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    60 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • couscous
    200 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • water
    600 g
  • carrots peeled, cut in slices (5 mm)
    200 g
  • courgettes cut in slices (7-10 mm)
    200 g
  • red pepper cut in bite-size pieces
    150 g
  • feta cheese cut in small cubes (5 mm)
    150 g
  • frozen peas
    100 g
Stracciatella Cream and Couscous Finalisation
  • caster sugar
    100 g
  • egg whites
    4
  • cream cheese
    250 g
  • chocolate flakes
    50 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • feta cheese cut in small cubes (5 mm)
    50 g
  • fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped, to garnish
    2 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 788 kcal / 3300 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 1155 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...