Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Olive Tapenade
-
pitted black olives50 g
-
green olives, pitted50 g
-
sun-dried tomatoes drained2
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
red onion quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)80 g
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edamame and Spinach Dip
5 min
Butterbean and Feta Burgers
1 godz. 30 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min