Urządzenia i Akcesoria
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
Olive Tapenade
-
pitted black olives50 g
-
green olives, pitted50 g
-
sun-dried tomatoes drained2
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
fresh basil leaves5
-
smoked paprika2 pinches
-
balsamic vinegar1 tsp
Tortilla
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
red onion quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
water500 g
-
new potatoes peeled, cut in halves lengthways and cut in slices (0.5 cm)200 g
-
fresh mushrooms (opcjonalnie) cleaned and sliced40 - 60 g
-
red pepper deseeded and cut in strips (0.5 cm)80 g
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
large eggs6
-
whole milk50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.7 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Red Pepper Houmous
5 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Guacamole
5 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Veggie Wellington
2 godz.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Beetroot Houmous
15 min