Urządzenia i Akcesoria
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porcje
Składniki
-
330 g czerwonej cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
15 g masła
-
½ łyżeczki soli
-
65 g brązowego cukru
-
35 - 45 g octu balsamicznego
-
½ łyżeczki tymianku, suszonego
-
500 g wody
-
4 białe kiełbasy, surowe (ok. 400 g, patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
1046.3 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
1748 kJ /
417.8 kcal
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Hekele
2 godz. 40 min
Korzenny śledź z jabłkiem
2 godz. 30 min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 godz.
Pulpety z karpia w galarecie
4 godz. 10 min
Śledzie w sosie makowym
1 godz. 30 min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 godz. 15 min
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
55 min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Śledzie w sosie musztardowym
10 godz. 15 min
Kurczak w galarecie
3 godz.
Karp na słodko w galarecie
7 godz. 35 min