
Urządzenia i Akcesoria
Biała kiełbasa pieczona w sosie piwno-cebulowym
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
5 porcji
Składniki
-
musztardy francuskiej plus dodatkowa ilość do natłuszczenia50 g
-
oleju30 g
-
majeranku, suszonego2 łyżeczki
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki200 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego10 g
-
cebuli przekrojonej na pół400 g
-
miodu20 g
-
octu balsamicznego10 g
-
soli1 płaska łyżeczka
-
piwa, typu jasny lager (patrz wariant)150 g
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
-
liście laurowe, suszone2
-
ziarna ziela angielskiego3
-
białych kiełbas, surowych5
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
412 kcal /
1727 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1067 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pieczeń mielona z jajkiem zawinięta w boczek
2 godz. 15 min
Roladki z białej kiełbasy faszerowane pieczarkami i serem
1 godz. 10 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Babka mięsna
1 godz. 30 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Śledzie w sosie makowym
1 godz. 30 min
Klops z papryką i jajkiem
1 godz. 40 min
Śledzie w konfiturze z czerwonej cebuli
25 godz. 15 min
Tatar ze śledzia
10 min
Tarta z nadzieniem żurkowo-jajecznym
1 godz. 45 min
Sałatka z wędzonym kurczakiem i jajkiem
40 min
Kurczak po cygańsku
1 godz. 20 min