
Urządzenia i Akcesoria
Schab gotowany na parze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
25 porcji
Składniki
-
schabu wieprzowego bez kości1000 g
-
moreli suszonych, bez pestek10
-
śliwek suszonych, bez pestek10
-
oleju4 łyżki
-
papryki, mielonej3 łyżeczki
-
majeranku, suszonego1 łyżeczka
-
czosnku, granulowanego½ łyżeczki
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
wody1000 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101 kcal /
424 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WĘDLINY I PASZTETY
10 Przepisów
Polska
Polska