
Urządzenia i Akcesoria
Schab gotowany na parze
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
25 porcji
Składniki
-
schabu wieprzowego bez kości1000 g
-
moreli suszonych, bez pestek10
-
śliwek suszonych, bez pestek10
-
oleju4 łyżki
-
papryki, mielonej3 łyżeczki
-
majeranku, suszonego1 łyżeczka
-
czosnku, granulowanego½ łyżeczki
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
-
wody1000 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
101 kcal /
424 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WĘDLINY I PASZTETY
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Polędwiczki wieprzowe na Varomie
2h 15min
Pierś z indyka z sosem żurawinowym
13h 20min
Schab z Varomy
3h 40min
Rolada z indyka z brokułami i fetą
1h 45min
Rolada z boczku z daktylami na Varomie
2h 30min
Rolada schabowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
1h 20min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1h 25min
Soczysty filet z indyka na kanapki
16h
Szynka drobiowa
2h 10min
Schab chrzanowy
2h 30min
Baleron z karkówki
50h 30min
Rolada z indyka ze szpinakiem
2h 10min