Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Spanish Rice
35 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 godz.
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Crispy Saffron Chicken and Rice
2 godz. 5 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 godz.
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Roast Potatoes (Betty)
1 godz. 15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min