Urządzenia i Akcesoria
Potato Gratin
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
russet potatoes peeled, cut into pieces to fit feeder tube42 oz
-
Gruyère cheese cut into pieces3 ½ oz
-
garlic clove1
-
heavy cream17 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
386 mg
Białko
10 g
Kalorie
1770 kJ /
423 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Duo
10 min
Texas Caviar
15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Baked Chili Beans
50 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 godz.
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min