Pasta Primavera
TM6 TM5

Pasta Primavera

4.2 (50 ocen)

Składniki

  • 1 lemon
  • 2 garlic cloves, smashed
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 2 tsp salt, divided
  • 32 oz water
  • 6 oz broccoli florets
  • 6 oz yellow squash, halved, sliced on the bias (¼ in.)
    lub 6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz carrots, peeled, sliced on the bias (¼ in.)
  • 4 oz red onion, sliced in half moons (¼ in.)
  • 4 oz red bell pepper, in strips (¼ in.)
  • 10 oz orecchiette pasta, dried
  • grated Parmesan cheese, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1068.1 kJ / 255.3 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
3.3 g
Sód
809 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy