Pasta Primavera

Pasta Primavera

4.1 52 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • lemon
    1
  • garlic cloves smashed
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    1 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • water
    32 oz
  • broccoli florets
    6 oz
  • yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)
    6 oz
    6 oz zucchini, halved, sliced on the bias (¼ in.)
  • carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)
    4 oz
  • red onion sliced in half moons (¼ in.)
    4 oz
  • red bell pepper in strips (¼ in.)
    4 oz
  • orecchiette pasta, dried
    10 oz
  • grated Parmesan cheese to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 255.3 kcal / 1068.1 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 43.6 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 809 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...