
Urządzenia i Akcesoria
Pasta Primavera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
lemon1
-
garlic cloves smashed2
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
water32 oz
-
broccoli florets6 oz
-
yellow squash halved, sliced on the bias (¼ in.)6 oz
-
carrots peeled, sliced on the bias (¼ in.)4 oz
-
red onion sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
red bell pepper in strips (¼ in.)4 oz
-
orecchiette pasta, dried10 oz
-
grated Parmesan cheese to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
255.3 kcal /
1068.1 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
809 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone