Urządzenia i Akcesoria
Quick Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste¾ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
canned pinto beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock4 oz
-
queso fresco, crumbled, to servecotija cheese crumbled, to serve
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
492 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
516.5 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taco Tuesday
21 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Falafel Waffle
40 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Marinara Sauce
40 min
Shredded Chicken Taco Filling
30 min
Ground Beef Taco Filling
25 min
Black Beans
30 min