
Wersje kompatybilne
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Turkey Burgers
- 2 oz white bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 4 in. long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage leaves only
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- 3 sprigs fresh flat leaf parsley leaves only
- 3 ½ oz yellow onion cut into quarters
- 24 oz ground turkey
- 1 egg
- 1 pinch salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelized Onions and Red Peppers
- 18 oz yellow onions (approx. 3-4), cut into eighths or sliced
- 1 red bell pepper deseeded and cut into thin strips (¼ in.)
- 2 tbsp brown sugar
- 2 oz unsalted butter cut into pieces (½ in.-1 in.)
- ¼ tsp salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- olive oil to fry burgers
Assembly
- 6 Kaiser bread rolls
- 5 ½ oz Swiss cheese thinly sliced
-
2
oz arugula leaves
lub 2 oz spring mix
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kcal / 3209 kJ
- Białko
- 45.6 g
- Tłuszcz
- 33.1 g
- Węglowodany
- 68.5 g
- Błonnik
- 6.3 g