Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Creole with Carolina Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2891 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80 Std. 10 Min
Acorn Squash Gratin
1 Std. 55 Min
Mushroom and Spinach Strata
2 Std. 10 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Chicken Stroganoff Soup
55 Min
Chicken Marsala
40 Min