Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Creole with Carolina Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Carolina Gold Rice
-
water36 oz
-
10 oz long-grain riceCarolina Gold rice10 oz
Shrimp Creole
-
plum tomatoes halved16 oz
-
yellow onion quartered8 oz
-
red bell pepper quartered8 oz
-
celery cut into pieces (2 in.)8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
Tabasco sauce1 tsp
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
fish stock12 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined (medium, 31-35 count)16 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
2891 kJ /
691 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Chicken Marsala
40 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Lemon Caper Asparagus
25 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Texas Chili
1 godz. 10 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min