Feuilletés de butternut façon Wellington

Feuilletés de butternut façon Wellington

3.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • courge butternut
    1
  • d'eau
    500 g
  • de blé en grains
    100 g
  • oignon coupé en 4
    1
  • de beurre
    90 g
  • d'épinards surgelés
    250 g
  • échalotes
    2
  • de champignons de Paris frais
    300 g
  • de sel et un peu pour le mélange blé-épinards
    2 pincées
  • de poivre moulu et un peu pour le mélange blé-épinards
    2 pincées
  • pâtes feuilletées
    2
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 589 kcal / 2456 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...