
Urządzenia i Akcesoria
Greek Lentils and Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
415 kcal /
1736.4 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
617.9 mg