Urządzenia i Akcesoria
Greek Lentils and Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
617.9 mg
Białko
15.7 g
Kalorie
1736.4 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
65.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Lentils
5 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Black Beans
30 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min