
Urządzenia i Akcesoria
Greek Lentils and Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
415 kcal /
1736.4 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
65.4 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
617.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Curried Lentils
5 godz. 15 min
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Pasta Primavera
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Black Beans
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min