Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (env. 3 cm)
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 - 2 brins de persil frais, effeuillés
- 1 brin de sauge fraîche, effeuillé
- 1 brin d'origan frais, effeuillé
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre doux
- 20 g d'eau
- 1 - 2 pincées de carvi en poudre
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 211.9 kJ / 50.7 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
- Sód
- 40.3 mg
Alternatywne przepisy
Confit de tomates cerise rôties au miel
45 Min
Diamants cacao-tonka
35 Min
Biscuits chocolatés au beurre
1 Std.
Granola au curry
5min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12h 25min
Coulant citron-curry
3h
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 Min
Salade de gambas marinées aux agrumes, carpaccio de mangue
30 Min
Les longués de Montpellier
1 Std.
Curd au pamplemousse
15min
Croustillants à la noisette
45 Min
Glace à la violette
12h