Tourte auvergnate au seigle

Tourte auvergnate au seigle

4.1 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
1 pièce

Składniki

Le levain
  • 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
  • 65 g d'eau minérale
  • 60 g de farine de seigle et un peu pour fariner
La tourte
  • 750 g de farine de seigle et un peu pour fariner
  • 675 g d'eau minérale
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 63 g
Kalorie 12615 kJ / 2993 kcal
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 617 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...