Tourte auvergnate au seigle

Tourte auvergnate au seigle

4.3 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
1 pièce

Składniki

Le levain
  • de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
    125 g
  • d'eau minérale
    65 g
  • de farine de seigle et un peu pour fariner
    60 g
La tourte
  • de farine de seigle et un peu pour fariner
    750 g
  • d'eau minérale
    675 g
  • de sel
    10 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2993 kcal / 12615 kJ
Białko 63 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 617 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...