Pain en cocotte à la châtaigne

Pain en cocotte à la châtaigne

2.7 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    200 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de farine de châtaigne
    200 g
  • de farine T 65, et un peu pouir fariner
    150 g
  • de sel
    10 g
  • de pignons de pin
    70 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 519 kcal / 2205 kJ
Białko 44 g
Tłuszcz 61 g
Węglowodany 250 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...