Pain en cocotte à la châtaigne

Pain en cocotte à la châtaigne

3.0 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 pièce

Składniki

  • 200 g d'eau minérale
  • 20 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g de farine de châtaigne
  • 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
  • 10 g de sel
  • 70 g de pignons de pin

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 44 g
Kalorie 2205 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 61 g
Węglowodany 250 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...