![Pain en cocotte à la châtaigne Pain en cocotte à la châtaigne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fd66556a02c078280a54ff7344bdd7a6/Derivates/1b83de8e63a9078878cdf6b9d643a9120ea55070.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2205 kJ / 519 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 250 g
- Tłuszcz
- 61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain complet vapeur
4h
Pain maison au maïs
2h 30min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain noir aux graines
2 godz. 45 min
Pain blanc en cocotte
3h 15 min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain viking au sésame
3 Std. 10 Min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Pain d'épices au miel de châtaignier
1 Std. 45 Min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain de campagne
3 godz. 45 min
Pain de seigle
4 godz. 10 min