Florentins

Florentins

5.0 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pièces

Składniki

  • 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 30 g de cerneaux de noix
  • 75 g de beurre doux en dés
  • 75 g de sucre de canne
  • 15 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 pincée sel
  • 30 g d'abricots secs en très petits morceaux
  • 60 g d'écorces d'orange confites en très petits morceaux
  • 50 g de canneberges déshydratées en très petits morceaux
  • 60 g d'amandes effilées
  • 200 g de chocolat noir en petits morceaux ou en callets

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 12 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 531 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...