Florentins

Florentins

5.0 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pièces

Składniki

  • de pistaches, décortiquées et non salées
    50 g
  • de cerneaux de noix
    30 g
  • de beurre doux en dés
    75 g
  • de sucre de canne
    75 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    15 g
  • sel
    1 pincée
  • d'abricots secs en très petits morceaux
    30 g
  • d'écorces d'orange confites en très petits morceaux
    60 g
  • de canneberges déshydratées en très petits morceaux
    50 g
  • d'amandes effilées
    60 g
  • de chocolat noir en petits morceaux ou en callets
    200 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 127 kcal / 531 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 12 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...