
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 30 g de cerneaux de noix
- 75 g de beurre doux en dés
- 75 g de sucre de canne
- 15 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée sel
- 30 g d'abricots secs en très petits morceaux
- 60 g d'écorces d'orange confites en très petits morceaux
- 50 g de canneberges déshydratées en très petits morceaux
- 60 g d'amandes effilées
- 200 g de chocolat noir en petits morceaux ou en callets
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 127 kcal / 531 kJ
- Białko
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 12 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Sód
- 12 mg