Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de gingembre frais
- 20 g d'huile d'olive
- 4 pommes, coupées en dés
- 35 g de miel
- 2 pincées de sel
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- 40 g de vinaigre balsamique
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 463.1 kJ / 110.9 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 20.3 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 128.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits noirs au citron
55min
Compotée aux lardons
25min
Huile parfumée
10min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2h 10min
Tartinable aux lentilles corail et curry breton
15min
Chutney à la mangue
4h
Houmous feta et roquette
10min
Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte
2h
Sauce marchand de vin
1h 15min
Houmous au yaourt à la grecque et herbes
10min
Tartinable de maquereau fumé au curry breton
5min
Tartinable de crevettes aux épices cajun
10min