Tapenade olives noires et pruneaux
TM6 TM5

Tapenade olives noires et pruneaux

4.4 (61 ocen)

Składniki

  • 1 brin de basilic frais
  • 15 g d'échalotes
  • 30 g de pignons de pin grillés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de pruneaux dénoyautés
  • 140 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 10 g d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
571 kJ / 137.8 kcal
Białko
1.5 g
Węglowodany
5.7 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3 g
Sód
770 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy