Tapenade olives noires et pruneaux

Tapenade olives noires et pruneaux

4.5 65 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de basilic frais
    1 brin
  • d'échalotes
    15 g
  • de pignons de pin grillés
    30 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de pruneaux dénoyautés
    60 g
  • d'olives noires dénoyautées
    140 g
  • de vinaigre balsamique
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 137.8 kcal / 571 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 5.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 770 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...