Tapenade olives noires et pruneaux

Tapenade olives noires et pruneaux

4.5 69 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 1 brin de basilic frais
  • 15 g d'échalotes
  • 30 g de pignons de pin grillés
  • 1 gousse d'ail
  • 60 g de pruneaux dénoyautés
  • 140 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
  • 10 g d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 770 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 571 kJ / 137.8 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...