Bonhomme de pain d'épices, pommes et crème caramel

Bonhomme de pain d'épices, pommes et crème caramel

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de pommes épluchées et vidées
    100 g
  • de gingembre frais pelé
    5 g
  • œuf
    1
  • de sucre de fleur de coco
    30 g
  • d'huile végétale
    40 g
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à café
  • de farine d'épeautre
    80 g
  • de bicarbonate de sodium
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de cannelle en poudre
    ½ c. à café
  • de clous de girofle en poudre
    ½ c. à café
La crème au caramel
  • de mascarpone
    120 g
  • de sauce au caramel
    40 g
  • sucre glace pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.2 kcal / 1021.7 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 15.8 g
Węglowodany 23.6 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 356.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...