Petits sablés à la crème de mangue

Petits sablés à la crème de mangue

4.0 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pièces

Składniki

  • 100 g de sucre en poudre
La crème de mangue
  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 50 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 2 œufs moyens (53-63 g)
  • 20 g de fécule de maïs
  • 50 g de sucre en poudre
La pâte sablée
  • 100 g de sucre en poudre
  • 200 g de beurre
  • 1 œuf moyen (53-63 g)
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 11.7 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 731.8 kJ / 174.1 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...