Urządzenia i Akcesoria
Michetta (TM6)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaino di miele5 g di malto di orzo diastasico, in polvere
-
10 g di lievito di birra fresco
-
500 g di farina (forza W330) + q.b.
-
10 g di sale
-
5 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
497.2 mg
Białko
7 g
Kalorie
923.5 kJ /
220.8 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
48.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
La colomba perfetta
7 godz.
Grissini al sesamo
2 godz. 30 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Filoncini di semola
4 godz.
Baguette integrale
5 godz.
Pane a lunga lievitazione
55 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.