Urządzenia i Akcesoria
Cornetto di Matera
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
-
920 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
12 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
4738.8 mg
Białko
70.8 g
Kalorie
8596 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
18.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
457.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandoro
15 godz. 15 min
Panettone TM6
10 godz. 30 min
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Panini sfogliati
3 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Pane a lunga lievitazione
55 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pane all'acqua
4 godz.
Focaccia barese
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.