Urządzenia i Akcesoria
Cornetto di Matera
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
-
920 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
12 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
4738.8 mg
Białko
70.8 g
Kalorie
8596 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
18.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
457.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30min
Focaccia millebolle
28h
Taralli alle cipolle
3h 30min
Focaccia barese
4h
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Michetta (TM6)
6h 30min
Pandoro
15h 15min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pane all'acqua
4h
Pizza napoletana
9h