Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
- 920 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 12 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1000 g
- Kalorie
- 8596 kJ / 2054 kcal
- Białko
- 70.8 g
- Węglowodany
- 457.4 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 18.4 g
- Sód
- 4738.8 mg
Alternatywne przepisy
Taralli alle cipolle
3 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5h
Michetta (TM6)
6h 30min
La colomba perfetta
7h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Danubio salato
3 Std.
Focaccia millebolle
28 godz.
Focaccia barese
2h 55min
Focaccia barese TM6
4h
Maritozzi
11 Std.