Urządzenia i Akcesoria
Cornetto di Matera
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1000 g
Składniki
-
600 g di farina di forza ad alto contenuto proteico, come la Saragolla (vedere consigli) + q.b.
-
920 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
12 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1000 g
Sód
4738.8 mg
Białko
70.8 g
Kalorie
8596 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
18.4 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
457.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia millebolle
28 godz.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Focaccia barese
4 godz.
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 godz.
Ciceri e tria
1 godz. 30 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Pizzi leccesi
6 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.
Pinsa romana
5 godz.
Pane all'acqua
4 godz.
Pettole pugliesi
3 godz.