
Urządzenia i Akcesoria
Rotolo gelato con pralinato alle mandorle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porzioni
Składniki
-
di mandorle tostate150 g
-
di zucchero250 g
-
di burro30 g
-
di succo di limone, spremuto fresco1 cucchiaino
-
di acqua2070 g
-
di aceto50 g
-
di cioccolato fondente a pezzi400 g
-
di panna (30-40% di grassi) fredda400 g
-
di latte condensato zuccherato270 g
-
zucchero a velo q.b. per servire
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
837 kcal /
3504 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
55.1 g
Węglowodany
78.1 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Sód
83.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Natale insieme
12 Przepisów
Włochy
Włochy