Urządzenia i Akcesoria
Baguette francese (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi
Składniki
-
1700 g di acqua
-
1 cucchiaino di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
-
100 g di acqua calda (non bollente)
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
1318.9 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2505.7 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
127.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Treccine con semi di papavero
16 godz. 30 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pizza napoletana
9 godz.
Pizzette
3 godz. 40 min
Piadina romagnola
40 min
Focaccia a bastone
5 godz.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane semplice
4 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.