Baguette francese (TM6)

Baguette francese (TM6)

4.6 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi

Składniki

  • 1700 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • 500 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 100 g di acqua calda (non bollente)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 1318.9 mg
Białko 19.2 g
Kalorie 2505.7 kJ / 599 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 127.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...