Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
TM6 TM5

Vegetable bake (Thermomix® Cutter)

4.8 ( 31 ocen )

Składniki

Topping

  • extra virgin olive oil to grease
  • 500 g potatoes cut to fit through feeder tube
  • 300 g carrots peeled and trimmed
  • 2 zucchini trimmed
  • 1 onion cut into halves vertically
  • 100 g Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube
  • ½ tsp sea salt plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to season
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 50 g water
  • 180 g pouring (whipping) cream
  • fresh basil leaves to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
252.3 kcal / 1055.5 kJ
Białko
9.9 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Sód
441.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy