Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and leek frittata
40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Mushroom risotto
30 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min