Urządzenia i Akcesoria
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Topping
-
extra virgin olive oil to grease
-
potatoes cut to fit through feeder tube500 g
-
carrots peeled and trimmed300 g
-
zucchini trimmed2
-
onion cut into halves vertically1
-
Parmesan cheese cut to fit through the feeder tube100 g
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
pouring (whipping) cream180 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.5 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1055.5 kJ /
252.3 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chilli with rice
50 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mushroom risotto
30 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4 godz.
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min