Urządzenia i Akcesoria
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
apple unpeeled, cored, cut into75 g
wedges to fit through feeder tube -
zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded325 g
-
carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube400 g
Sauce
-
Parmesan cheese cut into pieces40 g
-
walnuts60 g
-
leek40 g
-
olive oil35 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
dry white wine40 g
-
water90 g
-
Vegetable stock paste¼ tsp
-
garlic cloves unpeeled2
-
nutmeg½ tsp
-
pouring (whipping) cream80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1518.3 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
3214.2 kJ /
768.2 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
13.5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
47 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
30 min
Guacamole
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Power green smoothie
5 min
Spiralized Apple Salad with Citrus Dressing
15 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Tex-mex vegetable stew
1 godz. 15 min
Poached eggs using blade cover
30 min