Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1752.7 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Tłuszcz
53.9 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Chicken and Peach Flatbreads
35 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.