
Urządzenia i Akcesoria
Tuscan White Bean Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cabbage cut into pieces8 oz
-
lacinato kale center stem removed, cut into pieces4 oz
-
zucchini cut into pieces1 ½ oz
-
carrot cut into pieces1 ½ oz
-
celery stick cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces1 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
canned diced tomatoes drained14 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)1 oz
-
vegetable broth32 oz
-
canned cannellini beans drained14 oz
-
fresh basil leaves6
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground pepper2 pinches
-
sourdough bread4 slices
-
garlic clove1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
643.3 kcal /
2691.6 kJ
Białko
28.1 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
106.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
1164 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Potato Curry Soup
35 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min