Tuscan White Bean Stew
TM6 TM5

Tuscan White Bean Stew

4.7 (6 ocen)

Składniki

  • 8 oz cabbage, cut into pieces
  • 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
  • 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 ½ oz carrot, cut into pieces
  • 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
  • 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 14 oz canned diced tomatoes, drained
  • 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
  • 32 oz vegetable broth
  • 14 oz canned cannellini beans, drained
  • 6 fresh basil leaves
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 2 pinches fresh ground pepper
  • 4 slices sourdough bread
  • 1 garlic clove

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2691.6 kJ / 643.3 kcal
Białko
28.1 g
Węglowodany
106.5 g
Tłuszcz
13.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
12.3 g
Sód
1164 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy