Urządzenia i Akcesoria
Tuscan White Bean Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
cabbage cut into pieces8 oz
-
lacinato kale center stem removed, cut into pieces4 oz
-
zucchini cut into pieces1 ½ oz
-
carrot cut into pieces1 ½ oz
-
celery stick cut into pieces1 ½ oz
-
yellow onion cut into pieces1 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
canned diced tomatoes drained14 oz
-
Parmesan cheese rinds (see Tip)1 oz
-
vegetable broth32 oz
-
canned cannellini beans drained14 oz
-
fresh basil leaves6
-
salt to taste¼ tsp
-
fresh ground pepper2 pinches
-
sourdough bread4 slices
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1164 mg
Białko
28.1 g
Kalorie
2691.6 kJ /
643.3 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
106.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Eco-Friendly
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Smoky Black Bean Soup
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min