Urządzenia i Akcesoria
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Croutons
-
bread cubes in pieces (½ in.)8 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
fresh sage leaves1 - 2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic powder¾ tsp
-
onion powder½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Soup
-
Granny Smith apple stemmed, cored, quartered (approx. 5 oz)1
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
garlic clove1
-
olive oil½ oz
-
sweet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)25 oz
-
maple syrup2 oz
-
grated ginger1 tsp
-
salt¾ tsp
-
dried sage½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cinnamon¼ tsp
-
vegetable stock to taste22 - 24 oz
-
prosciutto (opcjonalnie) (see Tip)4 slices
-
fresh sage leaves
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
805.3 mg
Białko
10 g
Kalorie
1731.5 kJ /
413.9 kcal
Tłuszcz
16.7 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
57.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mega Maple
25 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Pumpkin Chili
50 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Broccoli and Cheddar Soup
40 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min