
Urządzenia i Akcesoria
Egg white omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
egg white (5 egg whites)150 g
-
spring onions thinly sliced30 g
-
courgettes finely diced (2-3 mm)50 g
-
tomatoes finely diced (2-3 mm)50 g
-
fine salt plus extra to taste½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
bresaola in slices50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
103 kcal /
431 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Moroccan chicken and couscous
45 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Baked spinach and eggs
35 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 min
Tabouleh with quinoa and tuna
40 min
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 godz.
Beef burgers with cheese filling
40 min