Urządzenia i Akcesoria
Egg white omelette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
egg white (5 egg whites)150 g
-
spring onions thinly sliced30 g
-
courgettes finely diced (2-3 mm)50 g
-
tomatoes finely diced (2-3 mm)50 g
-
fine salt plus extra to taste½ tsp
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
50 g Bündnerfleisch, in slicesbresaola in slices50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
17 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Black sesame cream soup
15 min
Pork Trotter Jelly
8 godz.
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Quick rainbow salad
10 min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Pork Buns (Nikuman)
2 godz.