Urządzenia i Akcesoria
Bread stew with tomato and onion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 min
Yoghurt dressing
5 min
Yoghurt cake
1 godz. 40 min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Cream cheese spread with radishes
5 min
Fruit nectar
10 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Salmon tartare
10 min
Apple cake
1 godz.
Focaccia with onions
2 godz.
Chocolate hazelnut spread
45 min