Urządzenia i Akcesoria
Bread stew with tomato and onion
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
bread broken into pieces350 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
onion150 g
-
garlic cloves4
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh coriander chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1975 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 godz. 15 min
Cod with citrus butter
50 min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Pumpkin Soup
35 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min