Meatballs with white wine mushroom sauce

Meatballs with white wine mushroom sauce

4.3 25 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

Meatballs
  • stale white bread
    80 g
  • onion
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • mixed herbs, dried
    1 tsp
  • olive oil
    20 g
  • beef rump steak trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
    500 g
  • egg
    1
  • milk
    20 g
  • fine salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
White wine mushroom sauce
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • dry white wine
    60 g
  • cornflour (starch)
    1 tbsp
  • garlic clove
    1
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • butter
    40 g
  • button mushrooms fresh, cut into thin slices
    200 g
  • fine salt to taste
    1 pinch
  • freshly ground black pepper to taste
    1 pinch
  • cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
    1 sprig

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 532 kcal / 2238 kJ
Białko 36.2 g
Tłuszcz 39.3 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...