Urządzenia i Akcesoria
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Marinated chicken skewers
-
salt1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
ground allspice (see tip)1 tsp
-
chicken breast fillets, skinless cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)450 g
-
cherry tomatoes (opcjonalnie)6 - 8
-
onions50 g
-
60 g ketchuptomato purée (concentrated)60 g
-
fresh parsley leaves only4 - 6 sprigs
-
water80 g
-
vinegar20 g
Salad dressing
-
cherry tomatoes cut in halves50 g
-
wine vinegar15 g
-
olive oil20 g
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper (opcjonalnie)1 pinch
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
Steamed chicken skewers, cumin rice and warm vegetable salad
-
basmati rice200 g
-
water1700 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
cumin seeds (opcjonalnie)1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)600 g
-
green lettuce leaves (opcjonalnie) for serving100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
1801 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cucumber soup with prawn skewers
35 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Koshari stew
45 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Lemon Avocado Sauce
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Protein pudding
6 godz. 35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min