Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh coriander, roughly chopped
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 120 g onions, cut into quarters
- 500 g lamb shoulder meat, cut into pieces (4 cm)
- 3 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 60 g olive oil
- 150 g carrots
- 80 g turnips
- 200 g courgettes
- 300 g couscous, medium
- 850 g water
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 100 g raisins
- 260 g canned chickpeas, drained
- 1 pinch saffron powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3527 kJ / 843 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 104 g
- Tłuszcz
- 28 g
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Chinese Noodles with Turkey in Plum Sauce
2h 5 min
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1h 20min
Chorizo and squid stew (TM5)
5hod. 30min
Veal Pilaf
1h 25 min
Za'atar bread rolls
2h
Okra and meat stew (bamia)
1h
Chicken with couscous and saffron
1h 15min
Lamb stew
1h 45min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 dk