Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Salmon kabsa
35 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Tomato rice
30 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min