Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 45 Min
Sautéed turkey strips
15 Min
Yoghurt dressing
5 Min
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 Std. 30 Min
Middle eastern stuffed chicken
2 Std. 25 Min
Chicken with rice
1 Std.
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50 Min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Chicken casserole with saffron and orange
1 Std. 35 Min
Gazelle horns
1 Std.