Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander roughly chopped4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
onions quartered120 g
-
lamb shoulder meat cut into pieces (4 cm)500 g
-
salt3 tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste½ tsp
-
olive oil60 g
-
carrots150 g
-
turnips80 g
-
courgettes200 g
-
couscous, medium300 g
-
water850 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
raisins100 g
-
canned chickpeas drained260 g
-
saffron powder1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
37.6 g
Kalorie
4030.5 kJ /
963.3 kcal
Tłuszcz
44.5 g
Węglowodany
104.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Thai chicken curry
40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Chicken with bulgur and vegetables
3 godz. 5 min
Beef Jungle Curry
1 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Couscous with Chicken and Lamb
1 godz. 10 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min