Chicken and pepper souvlaki with rice
TM5 TM6

Chicken and pepper souvlaki with rice

3.8 (6 ocen)

Składniki

Marinade

  • 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced
  • 2 garlic cloves
  • 100 g soy sauce
  • 50 g honey
  • 1 - 2 tsp toasted sesame oil (5-10 g), to taste
  • 25 g barbecue sauce
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Chicken and rice

  • 800 g chicken breast fillets, skinless, cut in cubes (2-3 cm)
  • 400 g peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ tsp salt
  • 300 g white long-grain rice
  • 1000 g water
  • 2 tbsp cornflour (starch) (20 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1708 kJ / 408 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
55 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy