Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Marinated peppers
55min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Meatloaf
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Chicken Fricassee
50min