Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
shallot peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork tenderloin (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
½ meat stock cube (for 0.5 l)meat stock paste, homemade½ tsp
-
juniper berries (opcjonalnie)8
-
25 g red berry jamcherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornstarch1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Basic bread dough
5 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken and bacon casserole
1 godz. 10 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Meatballs with tomato sauce
45 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Mashed potatoes
50 min