Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)600 g
-
shallot halved, to taste25 g
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
40 g vegetable oilsunflower oil40 g
-
apple cider vinegar to taste25 - 30 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
689 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty Seafood Chowder
1 godz.
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Guacamole
5 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 min