Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)600 g
-
shallot halved, to taste25 g
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
40 g vegetable oilsunflower oil40 g
-
apple cider vinegar to taste25 - 30 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
689 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Shredded Lettuce
10 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Texas White Bean Salad
15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Cullen Skink
45 min
Cranberry Bacon Stuffing
10 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45 min
Lasagna Bolognese
3 godz.