Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots whole, peeled (1-3 depending on size)600 g
-
shallot halved, to taste25 g
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
40 g vegetable oilsunflower oil40 g
-
apple cider vinegar to taste25 - 30 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
689 kJ /
164.7 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese
40 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Grated Carrot Salad
10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Blended mixed vegetable soup
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.