Urządzenia i Akcesoria
Moroccan chicken and couscous
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
600 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite size pieceschicken thighs, skinless, boneless cut in bite size pieces600 g
-
couscous250 g
-
water630 g
-
sunflower oil30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 stalks
-
garlic cloves3
-
onions cut in halves80 g
-
sunflower oil1 tbsp
-
green olives, pitted60 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 tsp
-
lemon, preferably organic zest and juice1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2073 kJ /
496 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Fragrant Chicken Curry (Metric)
1 godz.
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Crispy turkey and lentil meatballs
40 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Arabian chicken with couscous
45 min
Chicken garam masala
50 min