Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot Ginger Soup
20 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Creamy Courgette Soup
25min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Pea Soup
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min