Cream of chard soup

Cream of chard soup

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)
    350 g
  • potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)
    200 g
  • onions cut into halves
    40 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • water
    600 g
  • milk
    50 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15.4 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 78.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...