Urządzenia i Akcesoria
Cream of chard soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Creamy White Beans and Leeks
20 min
Tuscan bean soup
40 min
Zucchini soup
25 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Gilthead bream baked in a salt crust
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min