Cream of chard soup
TM31 TM5 TM6

Cream of chard soup

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
  • 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
  • 40 g onions, cut into halves
  • 1 tbsp vegetable stock paste, homemade
    lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 600 g water
  • 50 g milk
  • 1 tbsp extra virgin olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1753 kJ / 419 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
78.4 g
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy