Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
lub 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 15.4 g
- Węglowodany
- 78.4 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carrot Ginger Soup
20 min
Hummus
10 min
Pea Soup
30 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Artichokes Romana
50 Min
Creamy pea soup
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Lentil and spinach soup
50 Min