
Urządzenia i Akcesoria
Cream of chard soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portion
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
white Swiss chard cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
potatoes peeled and cut into small pieces(1 cm)200 g
-
onions cut into halves40 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tbsp
-
water600 g
-
milk50 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
419 kcal /
1753 kJ
Białko
15.4 g
Tłuszcz
7.1 g
Węglowodany
78.4 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sensational Soups
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria