Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 48 oz eggplant, cut into ¼ in. slices (approx. 3 large eggplants)
- 3 tsp fine sea salt, divided, to taste
- 4 oz Parmigiano Reggiano, cut into pieces
- ½ oz garlic cloves (approx. 5 cloves)
- ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems (approx. ½ bunch)
- ½ tsp black peppercorns
- 9 oz yellow onions, halved (approx. 2 medium onions)
- 1 oz olive oil
- 16 oz ground beef, curmbled
- 8 oz canned crushed tomatoes
- 4 oz red wine
- 1 tsp dried oregano
- ¼ tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground nutmeg, divided, to taste
- olive oil, to brush
- 4 oz salted butter, plus extra for greasing
- 24 oz whole milk
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 large eggs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2186.4 kJ / 522.6 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.6 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1316 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentil Moussaka
2h 20 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Cajun Gumbo
1h 30 min
Tzatziki
20 min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40 min
Tomato Tart Tatin
1h 10 min
Root Vegetable Gratin
1h 25 min
Chicken Marsala
40 min