Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and courgette noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic clove1
-
4 frozen salmon fillets, skinless, defrosted (150 g each)fresh salmon fillets, skinless (150 g each)4
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgettes whole500 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Thai-style prawn broth, Spicy apples
1 godz. 15 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Frozen fruit sorbet
5 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Courgette and cod lasagne
1 godz.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min