Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and courgette noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey80 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic clove1
-
4 frozen salmon fillets, skinless, defrosted (150 g each)fresh salmon fillets, skinless (150 g each)4
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgettes whole500 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1837 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Power Food
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Sicilian Prawn Salad
40 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 godz.
Chicken and Spelt Salad
1 godz. 15 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Artichokes Romana
50 min
Stir-fried noodles with vegetables
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min