Urządzenia i Akcesoria
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
olive oil80 g
-
soy sauce50 g
-
brown sugar½ tsp
-
lemon preferably organic, zest and juice1
-
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)4
-
shallots cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
leek white part only, cut in pieces100 g
-
fresh ginger (opcjonalnie) peeled20 - 30 g
-
celery stalks cut in pieces100 g
-
frozen green peas350 g
-
water450 g
-
salt2 tsp
-
broccoli florets400 g
-
ground black pepper2 pinches
-
single cream, approx. 18% fat to taste50 - 100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46 g
Kalorie
2782 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
9.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Quick rainbow salad
10 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Borscht
50 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Tomato rice
30 min