Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre

Pâte à tartiner poire-vanille-gingembre

4.9 12 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
735 g

Składniki

  • de poires Williams ou Conférence, coupées en morceaux (environ 3 cm)
    600 g
  • de gingembre frais coupé en tranches (2 mm), à ajuster en fonction des goûts
    10 - 20 g
  • de sucre roux
    80 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g
  • gousse de vanille les graines seulement
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 92.9 kcal / 388.8 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 4.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...