![Sel aux herbes et citron Sel aux herbes et citron](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2bea7ab6-48e7-44ad-9f32-bd8c64565690/Derivates/67ba96f9-9137-4dd4-91c3-5283f8392b5f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 bandes de zeste de citron non traité, finement zestées
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 2 c. à café de basilic déshydraté
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 c. à café de romarin déshydraté et haché
- 100 g de gros sel
- 50 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 82.8 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 2.2 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Amandes sucrées à la cannelle
25min
Noix de cajou grillées au curry
30min
Cristallisation du chocolat
15min
Poudre de champignon
5 min
Chocolats de Noël
1h
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 godz. 50 min
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35min
ATELIER menu 2
1h
L'histoire Vorwerk
5 min
ATELIER menu 1
1h
Chocolat blanc, amandes et noix de coco
40min
Chocolats de Pâques
15min