Muffins à la banane, glaçage Passion

Muffins à la banane, glaçage Passion

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 pièces

Składniki

Les muffins
  • 125 g de beurre demi-sel en morceaux, et un peu pour la plaque
  • 260 g de bananes en morceaux
  • les graines d'1 gousse de vanille
  • 1 œuf
  • 90 g de sirop d'agave
  • 210 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
Le glaçage
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 30 g de sucre de fleur de coco
  • 150 g de fromage à tartiner (creamcheese)
  • 30 g de pulpe de fruit de la Passion fraîche (2 fruits)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2 g
Kalorie 640 kJ / 153 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...