Accompagnement de légumes d'automne sous-vide

Accompagnement de légumes d'automne sous-vide

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    2 pincées
  • de champignons de Paris blonds coupés en deux ou quatre
    200 g
  • de courge butternut détaillée en dés
    200 g
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 75.5 kcal / 316 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 490.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...