Accompagnement de légumes d'automne sous-vide

Accompagnement de légumes d'automne sous-vide

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 2 pincées de sel
  • 200 g de champignons de Paris blonds coupés en deux ou quatre
  • 200 g de courge butternut détaillée en dés
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 490.5 mg
Białko 3 g
Kalorie 316 kJ / 75.5 kcal
Tłuszcz 0.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...