Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 200 g de champignons de Paris blonds, coupés en deux ou quatre
- 200 g de courge butternut, détaillée en dés
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 316 kJ / 75.5 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 490.5 mg
Alternatywne przepisy
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
FOIRE démonstration
1小时
Sweet Home - B
1小时
Starmix - C
1小时
ATELIER menu 2
1小时
ATELIER menu 1
1小时
Bœuf bourguignon - Pudding vapeur et sirop au citron
2h 20 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40min
Poires au sirop sous-vide
45 Min
Poitrine de porc croustillante et salade de riz chaud
1 Std. 30 Min
Brocoli et pommes de terre, sauce au bleu
30min
Thon sous-vide au beurre citron
30min