Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de sucre en poudre
- 150 g de beurre doux froid, en morceaux
- 100 g de crème
- 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel
-
30
g d'amandes hachées
lub 30 g d'amandes effilées - 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 360 kJ / 86 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce caramel au café
45min
Pain cocotte
2h 20min
Salade carottes râpées (TM6)
10 min
Biscuits salés au paprika et sésame
40min
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
L'histoire Vorwerk
5 min
Paillassons de pommes de terre
35 Min
Cake marbré à la vapeur
1h 15 min
Praliné
30min
Amandes sucrées à la cannelle
25 min
Crème pâtissière à la pistache
30min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 min